Wintermarkt keert terug in Dorpskern: DorpskernFair op 11 december

BARENDRECHT – [Update: Afgelast] Na ruim anderhalf jaar van voorzichtigheid en afstand houden, lijkt het er nu op dat er weer wat uitbundiger feest gevierd mag worden. De stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (SEDOB) organiseert daarom op zaterdag 11 december van 14:00 tot 20:00 uur de DorpskernFair Wintereditie.

UPDATE 16 nov: Vanwege de nieuwe coronabeperkingen is de DorpskernFair afgelast. De organisatie: “In verband met de toenemende Covid-besmettingen is besloten dit af te gelasten. Het risico voor de bezoekers en de organisatie zou te groot zijn.  Het bestuur van SEDOB waardeert de opstelling van de gemeente Barendrecht, die heeft meegedacht over het mogelijk maken van de DorpskernFair. Het onderdeel KerstWensZegenBoom gaat wel door. Het vervullen van de ingestuurd wensen staat los van de DorpskernFair. Er wordt onderzocht of het concert van het Harmonieorkest in de Dorpskerk op 11 december zonder publiek plaats kan vinden. Het is dan via live-stream te bekijken.

Het wordt een winterse fair rondom en in de Dorpskerk. Daarbij is elke Barendrechter welkom: jong en oud, gezinnen, families; er is voor iedereen wel iets te zien, te doen of te beleven tijdens dit evenement. Het is ook nog eens gratis toegankelijk.

Winterfair

Een groot verschil met het WinterFeest van voorgaande jaren is dat de festiviteiten nu plaatsvinden op een omsloten terrein, dat in winterstijl is aangekleed. De organisatie zorgt daarbij voor de hapjes en drankjes, optredens, en speciale activiteiten voor de allerjongsten. En bij een Winterfair hoort natuurlijk wintershoppen. Dat kan bij de sfeervolle verkoopplaatsen van de WinterSnuffelmarkt en de DorpskernFair.

Het programma van de DorpskernFair is klaar, maar er is nog ruimte voor het doen van een maatschappelijke stage of vrijwilligerswerk. Ook zijn nog enkele verkoopplekken beschikbaar. Stuur voor aanmelding of informatie een mail naar pr [@] sedob.nl

Foto: Muzikaal kerstoptreden in De Ontmoeting tijdens de laatste editie van het Winterfeest in 2019Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »