Eerste editie Lekker & Live 2020 afgelast, kaarten blijven geldig voor 2021 editie

BARENDRECHT – De eerste editie van het nieuwe muziekevenement ‘Lekker & Live’ voor komende zomer (17 en 18 juli) is afgelast. De overheid heeft gisteren (Dinsdag 21 april 2020) besloten dat alle evenementen t/m 1 september 2020 niet door kunnen gaan om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

De organisatie van het nieuwe evenement, dat in de Barendrechtse Zuidpolder had moeten plaatsvinden, heeft echter direct werk gemaakt van het verplaatsen van het evenement. De eerste editie staat nu gepland voor 16 en 17 juli 2021.

Nieuwe datum

De organisatie van Lekker & Live: “Ons kleine team van Lekker & Live is achter de schermen al heel lang bezig met het organiseren van de eerste editie van Lekker & Live in Barendrecht en we hadden veel zin om samen met jullie te dansen, lachen en genieten. (…) Lastige tijden, maar wij hebben onze koppies niet laten hangen en zijn meteen gaan bellen, mailen en zoeken naar een oplossing voor ticketkopers én nieuwe datum voor Lekker & Live 2021. We kunnen jullie dan ook met veel enthousiasme mededelen dat deze datum gevonden is! Lekker & Live 2021 vindt plaats op 16 & 17 juli! En nog meer goed nieuws is dat veel van de artiesten van dit jaar, ook voor volgend jaar al hebben bevestigd.

#SaveYourTicket

De organisatie hoopt dat iedereen die al kaartjes heeft gekocht deze wil bewaren tot de 2021 editie: “Door je ticket over te zetten naar volgend jaar steun je zowel Lekker & Live als de festival industrie in zijn geheel enorm. (…) De liefde en passie voor muziek- en cultuur in zijn geheel zal uiteindelijk altijd overwinnen. In het verleden zien we meerdere voorbeelden, waarbij na een crisis als deze de cultuur- en evenementensector explodeerde toen men weer mocht genieten van feesten, musea, cafés en meer. Wij beloven jullie dan ook een legendarische editie in 2021 als we weer met zijn allen in Barendrecht mogen verschijnen. En schijnen zullen we! 

Mocht je toch je geld van je ticket terug willen, dan is dat ook mogelijk. Het ticketsysteem wordt aangepast om dit binnenkort mogelijk te maken (kaartkopers krijgen hier op 6 mei bericht over).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »