BUVA Urban Trail op 9 mei voor het goede doel: Wandelend of hardlopen langs en door Barendrechtse bedrijven en tuinen

BARENDRECHT – Op zaterdag 9 mei vindt de BUVA Urban Trail plaats in Barendrecht. Dit is een loopervaring (zowel wandelend als hardlopend) langs en door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen. De mooiste plekjes en de leukste bedrijven van Barendrecht worden aangedaan.

De opbrengsten van de actie gaan naar Hospice ‘De Reiziger’ in Barendrecht. Inschrijven voor de bijna 10 kilometer lange route kan via de website van BUVA. Deelname kost €10,- per persoon. “Op de route hebben we nog een aantal leuke verrassingen voor u gepland staan“, aldus de organisatie.

BUVA Classic

De Urban Trail is een aangepaste versie van de jaarlijkse BUVA Classic (met eerdere jaren ook fietsers en/of skaters als onderdeel). De start en finish vinden ook dit jaar weer plaats bij het kantoor van BUVA aan de Bremen 5 te Barendrecht. Op de dag wordt voor alles gezorgd: eten, drinken, muziek. Wat je zelf mee moet nemen zijn een outfit en natuurlijk een goed humeur!

Het evenement gaat op 9 mei van start om 09:30 uur voor de wandelaars en om 10:30 uur voor de hardlopers. Graag een half uur voor aanvang aanwezig om de inschrijving af te ronden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »