25 feb: Takkenhutten bouwen in de Zuidpolder bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op dinsdagmiddag 25 februari 2020 (in de voorjaarsvakantie) organiseert de Jeugdafdeling van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde samen met kinderboerderij De Kleine Duiker “takkenhutten bouwen” voor kinderen. De activiteit vindt plaats achter de recreatieboerderij De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtse weg 511 te Barendrecht.

Wie vindt dat nu niet leuk: hutten bouwen. Heerlijk slepen en knutselen met takken van wilgen die in de afgelopen periode zijn geknot. Het is wel even puzzelen hoe je zo’n bouwwerkje maakt dat ook een tijdje kan blijven staan. Er zijn vrijwilligers van de natuurvereniging en De Kleine Duiker aanwezig om de kinderen een helpende hand te bieden.

De activiteit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar maar ouders zijn van harte welkom om mee te komen helpen. Bij kinderen tot 9 jaar zelfs heel graag!

Geïnteresseerd?

Je kunt gratis meedoen. Van 14:00 tot 16:00 uur. Geef je online op via de website van de natuurvereniging (vermeld je naam en leeftijd). Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.

« | »