Bijzonder KerstFeest op 13 december 2019 in Dorpskerk

BARENDRECHT – Op vrijdagavond 29 november zal de generale repetitie zijn voor het ‘Bijzonder KerstFeest’ dat plaats zal vinden op 13 december in de Dorpskerk in Barendrecht, een opstap naar het WinterFeest op zaterdag 14 december.

Het Bijzonder KerstFeest is een traditie waarbij de afgelopen jaren speciaal één dag vóór het WinterFeest voor mensen met (en zonder) beperking een muzikale kerstavond wordt georganiseerd. De organisatie is deze avond weer in handen van de vrijwilligers van het Bijzonder Muziek Werk (BMW) van Harmonievereniging Barendrecht. Het programma van de viering is ook samengesteld door deze vrijwilligersgroep rond BMW.

Het AspirantenOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. De Kelagio Singers uit Rotterdam komen ook dit jaar op uitnodiging van BMW weer zingen tijdens de viering.

Iedereen met een verstandelijke beperking, familie, vrienden en geïnteresseerden is van harte welkom op 13 december om 19.30 uur in de Dorpskerk. Met elkaar wordt het Bijzonder KerstFeest met muziek, zang, trommels en een vertelling van het kerstverhaal gevierd. Het KerstFeest duurt tot 20.30 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »