21 en 22 juni: Foodtrucks en muziek tijdens Picknick in 't Park

BARENDRECHT – [Video: Snollebollekes] Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het foodtruckfestival Picknick in ‘t Park weer plaatsvinden in Park Buitenoord. Twee middagen en avonden lang is Park Buitenoord gevuld met zo’n 15 foodtrucks en vele muzikale optredens. De hoofdact dit jaar is Snollebollekes.

Het evenement is op vrijdag en zaterdag te bezoeken tussen 15:00 en 23:00 uur. De entree is €3,- per persoon. Kinderen van 1 t/m 8 jaar betalen €1,- entree. Geadviseerd wordt om met de fiets te komen i.v.m. de beperkte parkeermogelijkheden rond het park.

In onderstaand overzicht kun je het podiumprogramma en de aanwezige foodtrucks bekijken:

Programma Picknick in ‘t Park 2019


Zie ook: Optreden van Snollebollekes op vrijdagavond 21 juni bij Picknick in ‘t Park Barendrecht

Foodtrucks Picknick in ‘t Park 2019

Foodtruck Omschrijving
BikBike Heerlijk Mexicaans Streetfood, ter plekke vers bereid. Koken met mooie verse ingrediënten zonder kunstmatige smaakstoffen. Alles bereid uit eigen keuken met authentieke smaken.
IJssalon Hemels Met heerlijk ambachtelijk gemaakt schepijs is het, het lekkerste toetje uit Barendrecht. Dus kom nadat je hebt gegeten hier je ijsje halen, want er is altijd plek voor een Hemels ijsje.
Las Fritas Onze Spaanse trots is Las Fritas. Vanuit onze twee Airstream Sovereigns uit 1967 en 1969 serveren wij al jaren versgesneden friet in schil met een Spaans tintje. Je kunt bij je friet verschillende toppings kiezen, zoals aioli, saus uit Andalusia, gefrituurde jalapeño pepertjes of snippers versgesneden Serranoham
Il Berretto Il Berretto heeft overheerlijke koffie en thee vers voor u gezet.
Charlie’s Churros Onze Churros worden ter plekke vers gemaakt van hoogwaardige biologische meel gebakken in arachide olie. Vegan proof! Geserveerd met kaneelsuiker en chocolade- of karamelsauzen.
Gaufré Delice Er zijn wafellolly’s en wafels op een stokje van Gaufre Délice. Ambachtelijk bereid met beslag volgens traditioneel recept en overgoten met de lekkerste chocolade. Je kunt kiezen uit diverse toppings
Broertjes Saté Broertje Saté is tijdens het bruisende festivalseizoen door het hele land te vinden op diverse evenementen. In 2016 is die aanwezigheid beloond met de felbegeerde 24 Kitchen Foodtruckaward publieksprijs.
Helen & Co BBQ Voor de bezoekers die van de lekkere Duitse Braadworst of curry worst houden is er Helen BBQ. Samen met hun foodtruck, persoonlijke aanpak en de lekkerste boeren friet gecombineerd met een Duitse braad- of curry worst een succes op Picknick in ‘t park.
Ibiza Total Concept Ibiza ice is een verfijnde blend van sparkling wine en exotische fruitsmaken met passie gemaakt. De pure ingrediënten zijn met zorg gekozen en dat proef je in deze verfrissend lichte combinatie die je niet snel zult vergeten.
De Twisto De twisto de originele ambachtelijk gedraaide aardappel lekkernij uit de Hoeksche Waard. Deze wordt gemaakt van de beste aardappelen, geteeld op Hoekschewaardse grond. Bestrooid met heerlijke kruiden volgens geheim recept, die tevens glutenvrij zijn. Ambachtelijk bereid en met schil gebakken in 100% plantaardige olie.
Sawasdee Thai Food Thaise gerechten zoals : phad thai / garnalen in loempiablad/ viskoekjes /Curry gerechten /gebakken banaan/mango sticky rice. Proef de gehele (Asian) Thaise keuken en laat je verrassen.
Bio op je Bord Zij zullen vrijdag en zaterdag de gezonde hap serveren. Ze hebben lekkerste verse sappen, (fruit) salades, koude soepen en bijzondere smaken frisdrank.
Oklahoma Smoker Oklahoma Smoker zal tijdens Picknick in ‘t Park hun heerlijke ‘1984’ burger verkopen. Ook hebben ze diverse broodjes met o.a. Pulled pork. Onze gerechten worden op hout gestookt, waardoor ze die lekkere barbecue smaak krijgen waar iedereen zo gek op is!
De Poffertjeskraam Aan de kleine, lekkere trek is ook gedacht en voor de liefhebbers zijn er de echte Oud Hollandse poffertjes. Lekker portie van bestellen bij deze Barendrechtse ondernemer.
Baaria Pizza on the road Baaria Pizza on the road verzorgt tijdens Picknick in ‘t Park de lekkerste steenoven pizza’s

* Foodtruck info door: Picknick in ‘t Park

Video




Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »