Kiwanis Kinderfeest 2018 bij De Kleine Duiker: Zonovergoten dag vol activiteiten voor kinderen

BARENDRECHT – Het grote Kiwanis Kinderfeest voor kinderen van 2 t/m 12 jaar vindt morgen (Zaterdag 15 juni 2019) weer plaats bij De Kleine Duiker. De organisatie pakt extra groot uit vanwege het 20 jarig bestaan van De Kleine Duiker: “Kom dus allemaal en een uurtje eerder want we zijn open vanaf 10.00u tot 17.00u

De enthousiaste vrijwilligers van Kiwanis, Calvijn Groene Hart en De Kleine Duiker zorgen ervoor dat dit feest die dag groter wordt dan ooit. Indien de parkeerplaats bij De Kleine Duiker vol is, kan er ook worden geparkeerd bij het Calvijn Groene Hart.

Activiteiten

Activiteiten tijdens het kinderfeest zijn onder andere: Veel springkussens, brandweer, EHBO, kano varen, een draaimolen, een stormbaan, schapenscheren, pony rijden (onder voorbehoud), touwtje trekken, de beautytruck (nagels lakken), BungeeJump XL, een ballenbak, een ballonenclown en steltloper, suikerspin, Hemels IJs, een loterij met veel prijzen, de skippyballen race, modelboot varen, diverse voorstellingen, een DJ, popcorn en nog zo veel meer! Om 14.00 komt een brassband de boel laten swingen en de hele dag is DJ Fabrie aanwezig.

Zie ook: 15 juni: Grootste editie ooit van Kiwanis Kinderfeest in jubileumjaar van De Kleine Duiker

Kindervoorstelling

CultuurLocaal is dit jaar vertegenwoordigd met de interactieve kindervoorstelling Clowntje Tiereliet. De voorstelling draait om het clowntje Tiereliet. Tiereliet wil zo graag optreden in het circus van directeur Falderel, maar hij mist een stip op zijn broek. Verhip, verhip, waar is mijn stip, zingt Tiereliet sip.Tijdens de voorstelling gaat hij zoeken en hij vindt van alles: een groene driehoek, een geel vierkant… maar nergens zijn eigen blauwe stip. Zal hij hem vinden voordat de voorstelling is afgelopen?

De kinderen uit het publiek maken onderdeel uit van het circusorkest en zingen en dansen mee met de goochelaar, de leeuwen en de koorddanseres. De voorstelling wordt gemaakt door Melissa Kramer (danseres) en Marieke de Vries (accordeondocente bij CultuurLocaal).

De voorstellingen zijn gratis toegankelijk en starten om 11:30 en 13:00u.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »