Aanmelden voor oldtimershow tijdens Zomerfeest Barendrecht: "Dit dorp snakt ernaar, we gaan het doen"

BARENDRECHT – Een oldtimershow is een nieuw element van het ZomerFeest. Tijdens het ZomerFeest op zaterdag 29 juni staan van 12.00 tot 17.00 uur oldtimers opgesteld in de Dorpsstraat. Er is nog plaats voor klassieke auto’s. Wie er een heeft en graag wil deelnemen, kan zich aanmelden via zomerfeestbarendrecht.nl.

Barendrecht telt veel liefhebbers van klassieke auto’s. Sommige mensen vertroetelen zelfs een oldtimer in hun eigen garage. De organisatoren van het feest wilden daarom eens iets doen voor deze groep bezoekers.

Enthousiasme

Na de eerste voorzichtige oproep stroomden de aanmeldingen binnen en op dat moment was duidelijk: dit dorp snakt ernaar, we gaan het doen. Dit wordt de eerste, en afgaand op de enthousiaste reacties ook zeker niet de laatste”, aldus de organisatie van het ZomerFeest.

Deelnemen

Deelnemende  auto’s krijgen op de betreffende dag om 11.20 uur een plaats toegewezen in de Dorpsstraat. Deelname is gratis en onder de eigenaren wordt een prijs verloot. Ook is er voor alle deelnemers een goodybag. Ondernemers die daaraan bij willen dragen, kunnen zich melden via de website van het ZomerFeest.

Foto: Een oldtimer tijdens de oldtimer show van de Wielerronde van Barendrecht (2017)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »