Feestelijke Burendag en lancering van buurtplatform op het Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Voor het tweede jaar organiseren Humanitas DMH en Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken een Lentefeest, dit jaar op 11 mei 2019 op het Middeldijkerplein.

De aanvang is om 11.00 uur met koffie, thee en een koekje bij de winkel van Humanitas DMH. Wijkwethouder Tanja de Jonge zal de opening verrichten en de aanwezigen welkom heten. Omstreeks 14.00 zal het feest ten einde lopen.

Lentefeest

Het thema van het Lentefeest is dit jaar duurzaamheid. In dit kader is er aan volledig elektrische auto aanwezig en waar u alle informatie kunt krijgen over duurzaam autorijden.

Verder is er een stand van de Woonhuiswinkel, die adviezen verstrekt over het verduurzamen van uw woning. De gemeente Barendrecht is aanwezig met informatie over het Bruisende hart van Carnisselande. De kinderen kunnen zich laten schminken bij Kunstexpres Humanitas DMH. Voor hen is er ook een stand, waar van petflessen allerlei leuke en nuttige dingen gemaakt kunnen worden, zoals bloempotjes, waar ze zelf zaadjes en plantjes in kunnen doen onder het motto “jong geleerd is oud gedaan”. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door het meezingkoor “Tranen met Tuiten”.

Rond de middag wordt er gezorgd voor de inwendige mens met een hapje en een drankje. Gratis consumptiebonnen voor het hapje zijn verkrijgbaar bij de winkel van Humanitas.

Het Lentefeest wordt mogelijk gemaakt door: Humanitas DMH, Albert Heijn Carnisseveste, Ikea Barendrecht, de gemeente Barendrecht, Auto Indumij, Restaurant De Wensboom en Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken.

« | »