Theater het Kruispunt

BARENDRECHT – Het nieuwe programma van Theater het Kruispunt staat vanaf donderdag 2 mei, 10.00 uur online. De verkoop start op maandag 6 mei, 10.00 uur zowel via theaterhetkruispunt.nl als telefonisch (0180-615958) en live aan de publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt.

Het programma telt ruim 100 voorstellingen. Met namen als Tineke Schouten, Huub Stapel, Johan Derksen, Pepijn Gunneweg, Sara Kroos, Pieter Derks, Martijn Fischer, Ton Kas, Gerard Cox, Lenette van Dongen, Micha Wertheim, Maarten van Rossem, Doornroosje de Musical, Kiki Schippers, Yentl & de Boer, The Magic of Jeans, Bureau Sport, Wim Kieft, De Verleiders Female, Ali B, Frank Boeijen, Veldhuis & Kemper, Juf Roos, Iris Hond, Ruben Hein, Jeroen van Merwijk, De Verleiders Female, Opvliegers 5, Rene van Meurs, Hadewych Minis, Henry van Loon, Viggo Waas, Het Groot Niet Te Vermijden, Stefano Keizers, Jon van Eerd, De Eddy Zoey Band, The Best of Britain, Pink Project, Ernst Bobbie en de Rest, Van Dik Hout en vele anderen.

We hebben met veel passie en plezier een uitgebreid aanbod samengesteld dat recht doet aan een kwart eeuw Theater het Kruispunt! Ook komend seizoen laten we zien dat we hechten aan vaste gezichten, maar ook oog hebben voor nieuwe programmering. Hiermee investeren we in nieuw publiek om zo de nieuwe generatie de kracht van het theater te laten ervaren.” Aldus Irene Pronk, directeur van Theater het Kruispunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »