Ladies Night in winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – Op vrijdagavond 10 mei is het vanaf 18:00 uur Ladies Night in winkelcentrum Carnisse Veste. Het thema van de avond is: Fashion & Beauty. De toegang tot alle activiteiten is gratis.

De ‘modellen voor één dag’ uit de buurt zullen een catwalkshow lopen op een rode loper voor de winkels van de ondernemers boven. Voorafgaand aan het event krijgen zij een catwalktraining.

Ladies Night

Verschillende dansgroepen uit Barendrecht en omgeving zullen een optreden geven en voor extra entertainment zorgen. Een DJ zorgt vanuit een booth voor live muziek en iedereen krijgt bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje.

Daarnaast kunnen dames meedoen aan de Ladiesbingo, een workshop volgen, een mini-makeover krijgen van één van de haarstylistes en visagistes of individueel stylingadvies ontvangen. Ook zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn om dit feestelijke damesevent vast te leggen.

Wil jij ook deelnemen aan de catwalkshow? Geef je uiterlijk a.s. donderdag 2 mei op door een privébericht te versturen naar de Facebook-pagina van de Carnisse Veste.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »