Vriendjesmiddag bij LeerlingenOrkest en SlagwerkKids Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 12 april is er bij de Harmonie weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht en omstreken in de leeftijd vanaf 6 jaar. Deze happening vindt plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool bij ons terecht.

Kom eens kijken op 12 april naar het LeerlingenOrkest van 15.40 tot 16.20 uur en van 16.30-17.00 uur bij de SlagwerkKids. Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef krijgen het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen. Neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone) maar ook voor slagwerk, klarinet, en dwarsfluit zijn lesmogelijkheden. Tevens is er een leuke blokfluit/AMV groep voor beginners waar je bij aan kan sluiten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »