Dorpskerk, Oude Dorpskern, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zondag 24 februari kunt u weer genieten van het eerste concert in 2019 van Stichting Barendrecht Klassiek, met een concert verzorgd door het klarinet-piano duo Jasper Grijpink en Anastasiia Kurilko.

De aanvangstijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom.

Concert

Het klarinet-pianoe duo speelt een afwisselend programma met muziek van Johannes Brahms, Robert Schumann en Patrick van Deurzen.

Ieder apart hebben deze talentvolle musici al een behoorlijke staat van dienst. Anastasiia Kurilko was al eerder bij SBK te horen samen met de zusjes Pedano en maakte toen veel indruk door haar voortreffelijke pianospel. Dit keer vormt ze een duo met Jasper Grijpink, die als klarinettist van het Residentie Orkest en in diverse ensembles actief is.

De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »