Gaatkensplas, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdagmiddag 29 december 2018, wordt er een vogelexcursie rond de Gaatkensplas gehouden. De excursie is bedoeld voor de jeugd maar de ouders mogen ook mee.

Bij de excursie wordt je rondgeleid door twee echte vogelaars. Zij zullen je de vogels rond de Gaatkensplas laten zien en misschien ook in de Carnisse Grienden. Hopelijk zullen bijzondere wintergasten zich nog laten zien. Omdat de ervaring leert dat de ouders van de deelnemers van de activiteiten van de Natuurvereniging ook vaak belangstelling heeft voor de natuur mogen zij dit keer gezellig mee.

Excursie

De excursie begint op zaterdagmiddag 29 december om 14:00 uur op de parkeerplaats van FN12/BSO Wiedewei aan de Zuider Carnisseweg (tegenover de ingang van de hockey) en duurt tot 16:00 uur. Geadviseerd wordt om warme kleren en schoenen aan te trekken en een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek mee te nemen. Je kunt een verrekijker lenen van de natuurvereniging maar je mag natuurlijk ook je eigen verrekijker meenemen.

Je kunt gratis mee. Geef je online op via https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/agenda. (vermeld je naam en leeftijd en telefoonnummer van thuis) Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »