Kindervoorstelling 'De Speelfabriek' op 14 november weer in De Baerne

BARENDRECHT – Woensdag 26 september was het weer tijd voor de eerste voorstelling van De Speelfabriek bij CultuurLocaal. In deze voorstelling laat Tante T kinderen van 4 tot 8 jaar mee doen met het verzinnen en spelen van verhalen.

De volgende voorstelling van De Speelfabriek is op woensdag 14 november 2018 van 15:00 tot 16:00uur. Dan komt Frietje op bezoek! Kaartjes kosten €4,00 per kind, inclusief maximaal twee begeleiders. Reserveren kan door een mail te sturen naar miranda@cultuurlocaal.nl.

De Speelfabriek

Afgelopen woensdag was Buurman Ben op bezoek en zat pianodocent Wim Soeters klaar om de verhalen muzikaal te begeleiden. Maar Buurman Ben veranderde ineens in de ToetsenTovenaar. Hij betoverde Wim en zijn piano, waardoor hij soms alleen maar hoog, laag, snel of met dezelfde toetsen kon spelen… gelukkig hielpen de kinderen uit de zaal Tante T om de tovenaar te verslaan. Er werden allerlei slimme manieren verzonnen om de tovenaar aan te pakken: door stiekem zijn toverstaf af te pakken tijdens een concert, hem te laten schrikken door een getekende dinosaurus, door het vertellen van een sprookje en door een snelle-spreuken-toverdrank. Uiteindelijk kwam alles uiteraard weer goed en vertelde Tante T alles aan Ben!

Bijschrift foto: Tante T en Buurman Ben in De Baerne (foto Ruben Gouman)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »