Winkelcentrum Carnisse Veste, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 29 september vindt op de Carnisse Veste tussen 13.00 en 16.00 uur de prijsuitreiking van de Neverland spaaractie plaats: het Neverland Prijzen Festijn. “Niet alleen voor spaaractiewinnaars wordt dit een leuke middag! Onder de bezoekers worden ook prijzen verloot en er zijn lekkere traktaties voor iedereen, aangeboden door stralende Neverland gastvrouwen“, aldus de organisatie.

De winnaars van de spaaractie en van de loting weten nog niet wat ze winnen; de prijzen zijn ingepakt en worden a.s. zaterdag ter plekke gekozen en uitgepakt. Het is dus nog een verrassing.

Enkele van de te winnen prijzen: een reis t.w.v. €400,00, een fiets t.w.v. €250,00, één minuut gratis winkelen in de supermarkten van Carnisse Veste, een modieuze bril t.w.v. €150,00, vele fashioncheques t.w.v. €50,00, een sieradenset t.w.v. €50,00, gratis knipbeurten, verzorgingsproducten, luxe pakketten van de verswinkels en meer.

Het Neverland Promoteam deelt vanaf 13.00 uur lootjes uit aan de bezoekers van het winkelcentrum die dag. Om 15.00 uur vindt er, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, een loting plaats en worden er nog (minimaal) 5 prijzen verloot.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »