9 sept: Ziedewij Oude Maasloop door Barendrecht en 1.000/2.000 meter Jeugdloop

BARENdRECHT – Zondag 9 september 2018 organiseert de atletiekvereniging C.A.V. Energie voor de negenendertigste maal de Ziedewij Oude Maasloop, een Atletiekunie wedstrijd en prestatieloop over 10 kilometer, via een parcours van één ronde door Barendrecht.

De start is om 11.00 uur vanaf de atletiekbaan van Energie op het Sportpark “De Bongerd”. Bij de vorige editie was bij de dames Tanja de Jong van A.V. Spirit uit Oud-Beijerland met een tijd van 47.12 minuten de snelste; bij de heren ging de overwinning in 33.25 minuten naar Patrick Kwist van Rotterdam Atletiek.

Wedstrijdloop en prestatieloop

De Oude Maasloop, gesponsord door Ziedewij, staat open voor prestatielopers en KNAU-wedstrijdlopers. Inschrijven kan op de wedstrijddag zelf in de kantine van Energie op het Sportpark “De Bongerd”, Dierensteinweg 10, Barendrecht tot een half uur voor de start. KNAU-wedstrijdlopers kunnen op vertoon van een geldige startlicentie inschrijven; voor deze KNAU-wedstrijd zijn er geldprijzen per categorie. De kosten voor deelname voor zowel de prestatielopers als de KNAU-wedstrijdlopers bedraagt EUR 10,00 (voorinschrijven EUR 7,00). Na de finish ontvangt iedere deelne(e)m(st)ers een uniek aandenken.

1.000 / 2.000 meter Jeugdloop

Voorafgaande aan de 10 kilometer vindt er een andere wedstrijd plaats; om 10.00 uur is er de “Jeugdloop” over 1.000 en 2.000 meter op de atletiekbaan voor jongens en meisjes pupillen en C/D-junioren (tot en met 14 jaar). De kosten voor deelname bedraagt EUR 4,00 (voorinschrijven EUR 3,00). Er zijn ereprijzen voor de snelste loper(ster)s.

Voorinschrijven en inlichtingen

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 7 september via inschrijven.nl. Inlichtingen bij C.A.V. Energie via de website cavenergie.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »