3D Printer (Bibliotheek AanZet Het Kruispunt)

BARENDRECHT – Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen dinsdag 21 augustus de strijd aan gaan om de beste foto te maken tijdens de Workshop Photohunt bij de bibliotheek aan het Middeldijkerplein. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen op woensdag 22 augustus de mooiste ontwerpen maken bij een workshop ‘3D printen’ in bibliotheek het Kruispunt.

De activiteiten kosten respectievelijk €2,- en €3,50. Aanmelden kan aan de balies van de bibliotheek of via de website van Bibliotheek AanZet.

Carnisselande

Het is weer tijd voor een gave zomervakantie activiteit in Bibliotheek Carnisselande. Op dinsdag 21 augustus van 11.00 – 12.30 uur kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar op jacht naar de beste foto. Tijdens deze Workshop Photohunt gaan de deelnemers in teams proberen de meest bijzondere en creatieve foto’s te maken, zowel binnen als buiten. Actie, spanning en een goede samenwerking: alles komt aan bod tijdens deze fotostrijd. De toegang is €2,-, aanmelden kan bij de balie of via debibliotheekaanzet.nl.

Het Kruispunt

In Bibliotheek het Kruispunt kan je op woensdag 22 augustus van 10.30 – 12.00 uur je eigen ontwerp maken op de computer, om deze vervolgens met de 3D printer te laten printen. Een docent van LeXlab helpt je hierbij. Natuurlijk mag je het ontwerp na afloop van de workshop meenemen, of later komen ophalen. Wil jij je eigen kunstwerk komen printen? Meld je dan aan voor dit Bieblab aan de balie of via website. De toegang is €3,50.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »