Open Huis bij KunstCreatief in De Baerne

BARENDRECHT – KunstCreatief organiseert in september voor beide locaties een Open Huis. Een gelegenheid om het cursusaanbod te bekijken en ervaren. Er worden gratis proeflessen/demonstraties gegeven en docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Op zaterdag 1 september is er tussen 11:00 en 15:00 uur open dag in De Baerne. Op zaterdag 8 september is er van 10:00 tot 14:00 uur open dag op de locatie in de Cannisse Haven.

Vestiging De Baerne

In de Baerne, Buitenlandse baan 1, zijn de kunstenaars-docenten aanwezig op het Open Huis om informatie te geven over het nieuwe cursusprogramma dat in de week van 17 september van start gaat.

Laat je inspireren door de diverse demonstraties en doe mee met de gratis miniworkshops. Zo is er van 11:00 tot 15:00 uur een (gratis) workshop Strip & Gamestekenen door Joeri van den Anker.

KunstCreatief heeft voor jong en oud een grote diversiteit in het aanbod van beeldende cursussen. Dit najaar zijn er twee nieuwe docenten aangesloten bij het KCB team namelijk Piet van Koulil voor Boekbinden en Ceciel van Ommen voor Edelsmeden op Vrijdag.

Vestiging Carnisse Haven

Carnisse Haven, Noordersingel 30, opent de deuren voor het open huis van KunstCreatief met een verrassend aanbod voor volwassenen en kinderen.

Volg een gratis proefles Porselein van 10.00-11.00 uur. Word enthousiast over de demonstraties van boekbinden en de techniek van Ebru-kunst. Kids kunnen doorlopend aansluiten bij een miniworkshop tekenen en volwassenen kunnen een kijkje nemen in de wereld van de Kunstbeschouwing.

Wil je meer weten, dan kun je informatie vinden op kunstcreatief.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »