Autoshow op het Havenhoofd 2017

BARENDRECHT – Op zaterdag 25 augustus organiseert Akse Automotive Advies voor de 9e keer een Nieuwe Autoshow op het Havenhoofd (marktplein) te Carnisselande. De nieuwe autoshow begint om 09.30 uur en eindigt omstreeks 18.00 uur.

Tientallen nieuwe auto’s van diverse merken worden door de lokale autodealers getoond. Daarnaast zullen in het winkelcentrum “Carnisseveste “ een aantal nieuwe auto’s worden getoond met elektrische en hybride aandrijving. Verkeersschool Peter Brugge verschaft informatie over auto en motorrijlessen.

Autoshow

Naast de bekende “nieuwe” modellen van 2018 zal de nadruk dit jaar komen te liggen op de zogenaamde e-voertuigen, voertuigen met elektrische of hybride aandrijvingen en de auto’s met “groene” milieu-labels A en B. Ook zal uitvoerig informatie worden verstrekt over het prive leasen van een nieuwe auto.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de bezoekers bij Grand Café Double Dutch van informatie over een eventuele aankoop of private lease door de aanwezige autodealers worden voorzien. Tevens zal op deze dag het Winkelcentrum Carnisse Veste haar nieuwe huisstijl feestelijk in gebruik nemen.

Voor meer informatie en evt. deelname aan dit event s.v.p. contact opnemen met Chris Akse van A.A.A. info@akseautomotive.nl of Tel. 06-53745721Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »