14e editie GrootGitaarGala in Theater het Kruispunt op zaterdag 30 juni

BARENDRECHT – Het is inmiddels een begrip in de regio geworden: het Groot GitaarGala van Stichting CultuurLocaal in Barendrecht. Ruim 100 leerlingen van gitaardocenten Gerhard Koele en Pieter Jan den Hartigh verzorgen in theater het Kruispunt in Barendrecht weer een middag- en avondprogramma vol met gitaarmuziek.

De middagvoorstelling op zaterdag 30 juni begint om 15.00 uur en de avondvoorstelling om 19.30 uur. Kaarten a € 7,- zijn te reserveren via gitaargala@live.nl.

Gitaargala

Kinderen spelen muziek van Wulf, George Ezra, Camila Cabello en jongeren spelen in samengestelde groepen muziek van o.a. Marshmello, Axwell^Ingrosso, Survivor, Matt Simons, Rita Ora en Allan Walker. Solisten en duo’s treden op met o.a. Ed Sheeran, Dua Lipa, Lost Frequencies, Counting Crows, de volwassenen met The Rolling Stones en Bløf. De leerlingen hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd om met een prachtig programma voor de dag te komen.

De gitaar-, bas- en zangpartijen worden door de leerlingen zelf verzorgd. Het accent van beide voorstellingen ligt op akoestische popmuziek, maar ook de elektrische gitaar komt af en toe voorbij.

Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Foto: Jonge gitaristen op het podium bij het Groot GitaarGala van 2017 (foto: CultuurLocaal).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »