29 juni bij het Rozenpakhuys; Kom je geluk meten: hoe gelukkig ben jij?

BARENDRECHT – Op vrijdag 29 juni kun je van 9:00 tot 13:00 uur meten hoe gelukkig je bent. Coaches Babs Mouton (Verhalenvinder) en Annette Barel staan die ochtend met de VW coachbus bij het Rozenpakhuys in Barendrecht.

Alle bezoekers van het Rozenpakhuys kunnen daar gratis een geluksmeting laten doen. Bloemen en planten hebben bewezen bij te dragen aan geluk, dus de plek is niet toevallig gekozen. Babs en Annette zijn op vrijdag 29 juni van 9 tot 13 uur te vinden bij het Rozenpakhuys aan de Middeldijk 73a in Barendrecht. Geluk meten is gratis, en je hoef je niet van tevoren aan te melden.

Sta eens stil bij je geluk

We geven de bezoekers van het Rozenpakhuys de 29e een momentje om bewust stil te staan bij hoe gelukkig ze zijn. Vaak weet je het wel, maar met zo’n meting word je ervan bewust op welk vlak je alles goed voor elkaar hebt en aan welk geluk je nog kan werken,” aldus Babs Mouton. “Annette en ik coachen mensen, zowel individueel als in groepsverband, en wij leren hen zelf de regie te pakken over hun eigen leven.” Ze besluit: “In het najaar geven we weer workshops die gericht zijn op persoonlijke groei en regie. Meer regie is meer geluk!

Over Babs Mouton

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze organiseert samen met Annette Barel workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding. Daarnaast coacht ze mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Babs is tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.  Meer informatie over de workshops (met actuele data van dit najaar) is te vinden op verhalenvinder.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »