Barendrecht Beachweek van start met Beachvolleybalspektakel op de Bongerd

BARENDRECHT – KijkopWelzijn organiseert komende zomervakantie, samen met diverse lokale organisaties, een vakantieweek voor Barendrechtse kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Deze week vindt plaats van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus.

De zomervakantieweek wordt onder andere georganiseerd voor kinderen welke niet of nooit op vakantie gaan. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor de activiteiten.

Programma

De Zomervakantieweek biedt een breed aanbod van (gratis) activiteiten, voor ieder kind een aansprekende. O.a. een kinderdisco, Olympisch (sport)dorp, rondleiding door de Kuip, Beach Volleybal toernooi, workshop flyers maken/designen (Drukwerk) en de Zuidpolderdag zijn onderdeel van het programma. De Blokdag op woensdag 22 augustus is het hoogtepunt van de Zomervakantieweek: “Een stormbaan, de pannakooi, een fifatoernooi en verschillende toffe activiteiten in Blok 0180. Alle ingrediënten voor een tof feestje in ons jongerencentrum.

Aanmelden

Het aanbod van activiteiten gedurende de Zomervakantieweek is te vinden op de website van het Jongerenwerk van KijkopWelzijn: jongerenwerkbarendrecht.nl Aanmelden kan alleen digitaal. Het inschrijven per activiteit is een vereiste, omdat het aantal beschikbare plekken per activiteit kan variëren.

Je hebt de keuze om deel te nemen aan het gehele programma, of je kan je enkel in schrijven voor de activiteit die jou interesse heeft. Indien je aan het gehele programma deel wil nemen, is het wel van belang dat je jezelf per activiteit digitaal via de website inschrijft.

Partners van de Zomervakantieweek

De Zomervakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door; Buurtsportcoach & Jongerenwerk KijkopWelzijn, Buurtsportcoach Eiland Marlyne, het Inge de Bruijn Zwembad, Stuurgroep Zuidpolderdag, Oranjespeeltuin Barendrecht, Feyenoord Rotterdam en Theater het Kruispunt. Vragen en contact Wouter van der Pas Buurtsportcoach KijkopWelzijn T. 0180 – 890815 M. 0622036836 E. w.pas@kijkopwelzijn.nl

Foto: Beach Volleybaltoernooi op de BongerdBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »