Gratis concert door Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee in Theater het Kruispunt

BARENDRECHT – Stichting Veteranen comité Barendrecht heeft na overleg met het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee besloten dat kaarten voor het concert van aanstaande vrijdag (1 juni) in Theater het Kruispunt gratis zijn voor alle bezoekers (iedereen is welkom).

Aanvang op vrijdag 1 juni is om 20:00 uur. Mocht u het concert willen bijwonen, dan moet u zich vooraf (kosteloos) aanmelden via veteranencomitebarendrecht@gmail.com

Concert

Het concert heeft een zeer gevarieerd programma welke toegankelijk is voor jong en oud: “Het orkest zal u trakteren op een mooi, toegankelijk programma“, aldus de organisatie.  Tijdens de avond zal er geld worden ingezameld voor Stichting Hulphond Nederland, deze inzameling wordt ondersteund door verschillende winkeliers van de Middenbaan, een bijdrage tijdens het winkelen of tijdens het bezoeken van het concert wordt zeer op prijs gesteld. Namens Stichting Veteranen comité Barendrecht kunt u in de pauze een kopje koffie of thee drinken.

Het concert vindt één dag voor de Barendrechtse Veteranendag plaats, die a.s. zaterdag zal plaatsvinden op het nieuwe gemeentehuisplein.

Mensen die hun kaarten al betaald hebben kunnen aanstaande vrijdag bij de verkoopbalie regelen dat zij hun geld terug krijgen.

Trompetterkorps

Het Trompetterkorps is, in tegenstelling tot de orkesten van de Marine, Landmacht en Luchtmacht, geen harmonieorkest maar treedt op in fanfarebezetting. Professionele musici vormen de basis van het orkest. Reguliere “marechaussees” maken, voor zover de dienst het toelaat, deel uit van dit orkest. Het Trompetterkorps staat onder leiding van chef dirigent Peter Kleine Schaars. Commandant is kapitein Hans Kleemans.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »