Veteranendag Barendrecht op zaterdag 2 juni: Activiteiten op het gemeentehuisplein voor alle inwoners

BARENDRECHT – Op zaterdag 2 juni wordt er weer een Veteranendag georganiseerd door Stichting Veteranen Comité Barendrecht, in samenwerking met de gemeente Barendrecht. Tijdens deze dag zijn er verschillende (gratis) activiteiten voor alle inwoners van Barendrecht.

Tussen 11:00u en 17:00u is er van alles te zien en te doen op het gemeentehuisplein aan het Binnenhof 1 te Barendrecht. Alle attracties zijn gratis deze dag.

Activiteiten voor alle inwoners

Dit jaar zullen Battle Tanks Nederland en 111 Pantsergeniecompagnie aanwezig zijn. Daarnaast zal er weer voor de nodige muziek gezorgd worden door Big Band Barendrecht, Show Brassband Thalita en Saint Andrews Pipeband.

De opblaasbare stormbaan en klimtoren zullen er weer staan. Exotus Serpenti (reptielen bekijken en vasthouden) en Keep them Rolling (meerijden met oude legervoertuigen) zijn eveneens weer van de partij. IJssalon Hemels is er voor de verkoeling van de inwendige mens en “t Ouwe Durp” zal aanwezig zijn met hun koffiekar. Veteranen krijgen op vertoon van hun veteranenpas korting.

Dit jaar wordt de organisatie ondersteund door leerlingen van de VeVa opleiding te Hoogvliet. Voor meer informatie, zie ook Facebook Veteranendag Barendrecht.

Zie ook (foto’s van Veteranendag 2017): Drukbezochte Veteranendag voor jong en oud(er) op het gemeentehuispleinBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »