DJ / Deejay / Draaitafels

BARENDRECHT – Vanaf juni 2018 kan je bij CultuurLocaal in De Baerne ook terecht voor DJ les. Eerst zijn er losse workshops en in het nieuwe schoolseizoen komen er complete cursussen.

Op zaterdag 16 juni kunnen belangstellenden al sfeer proeven bij de eerste workshop. Van 14:00 – 15:30u vertelt docent Toon Goossens over mixen, over BPM’s en cues. Ook in de vakantie volgen er nog workshops. Deze zijn gepland op zaterdag 7 en 14 juli en 18 augustus. De kosten bedragen €10 per persoon. Aanmelden kan via miranda@cultuurlocaal.nl.

Workshops en cursussen

Op dit moment wordt in de Baerne aan de Buitenlandse Baan een lokaal speciaal ingericht voor DJ lessen. Met extra akoestische panelen en lichten wordt de juiste sfeer gecreëerd voor aankomende DJ’s.

Vanaf september biedt CultuurLocaal twee cursussen aan. De DJ Basis cursus bestaat uit 8 lessen van een uur voor twee leerlingen. De DJ Intensief cursus omvat 10 lessen van anderhalf uur voor vier leerlingen. Naast de eerste beginselen van het mixen leer je hierin ook over het gebruik van RekordBox, de meest gebruikte software voor DJ’s.

De cursussen starten vanaf 17 september 2018. Ook hiervoor is de aanmelding al geopend. Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Docenten

De docenten Toon Goossens maakte in 2015 van zijn hobby zijn beroep nadat hij meedeed aan het Flying Dutch dance festival in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hij volgde enkele jaren opleidingen voor Producer in Apeldoorn en Amsterdam en heeft een diploma DJ-lesgeven bij de Dutch DJ Academy.

Hugo van Oortmerssen is gediplomeerd geluidstechnicus en actief als DJ en producer. Hij heeft ruime ervaring in DJ lesgeven, onder meer aan studenten van de Universiteit Delft. Ook coacht hij de succesvolle Barendrechtse DJ Creeps.

Foto: Zo gaat lokaal 9 in De Baerne er binnenkort uitzien (foto Toon Goossens).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »