Buurtkamer, Trefpunt, Barendrecht

BARENDRECHT – In de Buurtkamer in Het Trefpunt worden de komende tijd diverse activiteiten en workshops georganiseerd. Met een team van vrijwilligers worden veel leuke activiteiten gehouden voor bewoners van Barendrecht.

Voor het aanmelden van de workshops kunt u bellen met Kijk op Welzijn (0180-691802) of langskomen in Buurtkamer Trefpunt (ingang aan zijde Mr. Lohmanstraat). De komende weken staan de volgende activiteiten op de planning:

Oranje workshop bloemschikken

Zo kunt je op woensdag 25 april een ORANJE workshop bloemschikken volgen. Deze wordt gegeven door Paulien Bijl die altijd de bloemschikworkshops in de Buurtkamer verzorgd, met voor ieder een prachtig stuk als resultaat. De kosten zijn 12,50 euro inclusief materiaal en een heerlijke kop koffie of thee. Aanvang is 10.00 uur, tevens is er na afloop de mogelijkheid om met elkaar te lunchen (kosten voor deze geheel verzorgde lunch zijn 3 euro). Uiteraard wordt dit ook weer door de vrijwilligers van Buurtkamer Trefpunt Barendrecht georganiseerd.

Washi tape workshop

Dinsdag 8 mei van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag 9 mei van 19.30 tot 21.30 uur is er een washi tape workshop. De kosten zijn 7,50 euro inclusief materiaal koffie of thee. U kunt hier een cadeau doosje maken of als u die al gemaakt heeft wordt er een blocnote met schrijfbenodigdheden gedecoreerd. Deze washi tape workshop wordt gegeven door Marjan Vogel-Treurniet.

3D kaarten

Op woensdag 18 mei van 19.30 tot 21.30 uur bent u van harte welkom in Buurtkamer Trefpunt Barendrecht om 3D kaarten te maken. De kosten zijn 4,50 euro per kaart inclusief materiaal koffie en thee. Deze wordt verzorgd door twee nieuwe enthousiaste medewerkers.

Schilderen

Verder is er elke week op donderdag schilderen van 9.30 tot 11.30 uur. De kosten zijn 5 euro per keer. Kwasten en verf zijn aanwezig.

Koffie en thee spelletjes ochtend

Ook aan de oudere bewoners van onze gemeente wordt gedacht. Op maandag en woensdag is er in Buurtkamer Trefpunt een gezellige ochtend om koffie of thee te komen drinken en eventueel een spelletje te doen, bijvoorbeeld sjoelen, van 10.00 tot 12.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om mee te lunchen (kosten voor deze geheel verzorgde lunch zijn 3 euro). Uiteraard wordt dit ook weer door de vrijwilligers van Buurtkamer Trefpunt Barendrecht verzorgd.

Kledingbeurs

Maandag van 14.00 tot 15.30 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 13.00 tot 14.30 uur is er in de Buurtkamer Trefpunt Barendrecht kledingbeurs. Prijzen zijn vanaf 1 euro en het is zeker de moeite waard om langs te komen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »