Waterpoort, Middeldijkerplein, Barendrecht

BARENDRECHT – Hou jij ook van koken en bakken? Vind je het leuk om samen met andere kinderen een recept klaar te maken? Meld je dan aan voor de volgende kookcursus! Na het succes van het koken bij IKEA Barendrecht, biedt Stichting KijkopWelzijn opnieuw een kookcursus aan.

Ditmaal worden er twee lessen aangeboden in gebouw Waterpoort. De kooklessen zijn op de woensdag van 13.30 tot 16.00 uur in gebouw Waterpoort, Middeldijkerplein 9. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op jongerenwerkbarendrecht.nl. Deelname kost € 5,00 voor de beide lessen. Er is plaats voor 12 deelnemers, dus ben er op tijd bij. Inschrijven is verplicht.

Kookcursus

Een keer in de twee weken is er kookles op woensdagmiddag. Tijdens de lessen leren de kinderen op een speelse manier wat er komt kijken bij het klaarmaken van een gerecht. De kinderen leren een recept te lezen en daarna stap voor stap controleren of ze alles goed gedaan hebben. Er is aandacht voor het plannen van alle handelingen en met elkaar samen te werken. Natuurlijk wordt er na afloop ook netjes opgeruimd (en alvast een beetje gesnoept…). Hierbij staat plezier bij het klaarmaken van het gerecht natuurlijk op de eerste plaats.

Elke les maken de kinderen een ander recept. Zoet, hartig, gezond en lekker komen allemaal aan bod. Deze twee lessen vinden plaats op 4 en 18 april.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »