FOTO'S: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2017

BARENDRECHT – Ook dit jaar wil de Stichting Avondvierdaagse Barendrecht weer een leuke en gezellige avondvierdaagse organiseren samen met het Inge de Bruijn Zwembad. De vierdaagse zal worden gelopen van 11 juni 2018 tot en met 14 juni 2018.

De start en finish zal opnieuw bij het Inge de Bruijn Zwembad aan de Hamburg 200 in Barendrecht plaatsvinden.

Voorbereidingen en vrijwilligers

Stichting Avondvierdaagse Barendrecht: “Vorig jaar hebben we veel ervaring opgedaan die we dit jaar willen gebruiken om verder te professionaliseren. Ook dit jaar zullen we starten in groepen, dat is namelijk vorig jaar heel goed bevallen. Met de groepen en scholen die vorig jaar hebben meegedaan aan de avondvierdaagse is inmiddels contact gelegd. Ook zijn wij begonnen met de nodige voorbereidingen.

Vindt u het leuk om als vereniging of groep mee te lopen op de 5 of 10 kilometer route, stuur dan een mail naar barendrecht.wandelt@live.nl

Verder zoekt de organisatie nog naar vrijwilligers die willen helpen om de avondvierdaagse weer tot een succes te maken (info en aanmelden per e-mail via barendrecht.wandelt@live.nl).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »