Ingang parkeergarage Carnisse Veste, Portlandse Baan, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 7 maart 2018 bent u van 19.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom in de Bibliotheek Aanzet op het Middeldijkerplein 248. De gemeente laat u dan de plannen zien voor meer kleur en fleur op het Middeldijkerplein, de aanpassingen rond de Portlandse Baan (oa ingang parkeergarage Carnisse Veste) en de werkzaamheden van de RET. Ook geeft de gemeente informatie over de activiteiten van de gebruikers van het Middeldijkerplein.

Kleur en fleur op het plein

Met de deelnemers aan het programma Hart van Carnisselande is een schets voor het plein vastgesteld. Er is behoefte aan meer kleur en fleur, ruimte voor terrasjes en activiteiten die aansluiten op de gebruikers van het Middeldijkerplein. Partners op het Middeldijkerplein laten tijdens de inloopavond zien wat zij allemaal organiseren. Kom en laat u verrassen!

Aanpassingen Portlandse Baan

In 2018 wordt de Portlandse Baan opnieuw geasfalteerd. Voorafgaand worden de bushaltes en de ingang van de parkeergarage van Carnisse Veste aangepast. Voor het gebied bij de brug over de Gaatkensplas is een idee uitgewerkt om deze plek ook aangenamer te maken.

Werkzaamheden RET

Tijdens de bijeenkomst is de RET ook aanwezig met informatie over de geplande werkzaamheden aan de tramlijn. Ze vertellen u wat dat betekent voor u als direct omwonende en/of  reiziger.

« | »