100 kinderen leven zich uit tijdens Sportfeest in De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle kinderen uit Barendrecht. In de voorjaarsvakantie vinden er op dinsdag 27 februari twee activiteiten plaats.

In de ochtend is er een sportinstuif voor de peuters in gymzaal de Kruidentuin en in de middag is het de beurt aan de basisschoolkinderen in sporthal de Driesprong.

Sportfeest voor kinderen van 2 en 3 jaar oud

Op dinsdag 27 februari 2018 vindt er weer een leuke editie plaats van het peutersportfeest in gymzaal De Kruidentuin in Barendrecht. De peuters worden uitgedaagd met leuke sport- en spelonderdelen. Het feest is van 09:30 tot 11:00 uur. Deelname kost €1,-. Ouders/verzorgers kunnen in Het Tuinhuis blijven voor koffie/thee.

Sportfeest voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Op dinsdag 27 februari 2018 vindt de editie van het sportfeest voor basisschoolkinderen plaats in sporthal de Driesprong aan de Marijkesingel 20 in Barendrecht. We nodigen alle kinderen vanaf 4 jaar uit om te komen sporten op het sportfeest van 13:00 tot 15:00 uur. Deelname kost €1,-

Inschrijven en betalen voor beide activiteiten kan aan de deur. Daarnaast kunt u ook voor meer informatie en/of aanmelden voor de beide feesten als ook voor S.V. Peuter op de website terecht: marlyneinenoutdoor.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »