Hond

BARENDRECHT – Op maandag 12 maart is er voor inwoners van Barendrecht de bijeenkomst Waaks! De naam zegt het al een beetje, deze bijeenkomst is gericht op hondenbezitters. Zij zijn namelijk relatief veel buiten en kennen hun wijk goed. Het valt hen dus ook op wanneer er iets afwijkt.

De politie kan deze extra oren en ogen in de wijk goed gebruiken! Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de aanhoudingen wordt gedaan doordat alerte inwoners direct 1-1-2 bellen als ze een verdachte situatie zien?

Aanmelden

Woont u in Barendrecht, heeft u een trouwe viervoeter en draagt u graag een steentje bij aan een veilig Barendrecht? Kom dan op maandag 12 maart om 19.00 uur naar het gemeentehuis en leer verdacht gedrag en verdachte situaties herkennen. U ontvangt praktische tips en kunt zo op een verantwoorde manier Barendrecht nog veiliger maken!

Aanmelden kan tot 9 maart via veiligheid@bar-organisatie.nl. Geef ook aan of u met meer personen komt. De eerste 25 aanmelders ontvangen een presentje van De Dierenvriend en Dierenwinkel Wesdijk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »