't Trefpunt, Barendrecht

BARENDRECHT – In samenwerking met een ervaren fysiotherapeut wordt een beginnerscursus valpreventie aangeboden in Barendrecht. Het programma omvat een programma van 10 weken en wordt gegeven in de ruimte van Stichting Velerlei in gebouw ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat.

Iedere dinsdagochtend kunt u deelnemen aan één van de groepen. Speciale kleding of schoeisel is niet nodig. Wel vraagt de organisatie om u vooraf aan te melden. Voor deelname wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd de overige kosten worden gesubsidieerd door de gemeente.

Training

De training is gericht op het verbeteren van de kracht, stabiliteit. U krijgt persoonlijke begeleiding in groepsverband. Per groep nemen maximaal 10 personen deel. Daarnaast zullen tips gegeven worden waardoor het thuis wonen weer makkelijker en veiliger gaat.

De training is voor iedereen die zich aangesproken voelt om sterker en stabieler in het leven te staan. Elke leeftijd is welkom. Er zijn weinig exclusie criteria, mensen met beperkingen zijn ook welkom en zullen gerichte aandacht krijgen van de zorgprofessionals.

De fysiotherapeuten die de cursus geven hebben speciale cursussen gevolgd met als onderwerp ouderen in combinatie met vallen.

Na de training kan men nog gezellig wat drinken. U bent van harte welkom.

Aanmelden

Voor meer informatie of voor een proefles kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-11396891 of per mail: vpbar@outlook.com Tevens kunt u via bovenstaande telefoonnummer of emailadres u opgeven voor de cursus.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »