Voedselinzameling voor minderbedeelden en de Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT – De donkere dagen van december zijn bijna weer voorbij: “Voor ons een goede reden om weer als vorig jaar overgebleven eten wat nog houdbaar is in te zamelen en kerstpakken inzamelen voor de minder bedeelden onder ons en de voedselbank“, aldus Petra Lenos uit Barendrecht.

Petra roept daarom ook dit jaar iedereen weer op om houdbare producten in te zamelen: “Er zijn nog altijd veel mensen die in financiële moeilijkheden verkeren“. De ingezamelde producten kunnen worden gebruikt om voedselpakketten te maken.

Inzamelen

U kunt helpen om de spullen in te leveren vanaf donderdag 4 t/m zondag 7 januari 2018 tussen 11:00 en 18:00 uur aan het Ketelmeer 44 in Barendrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groenten in blik/pot, soep in blik/zak, vlees, fruit, verse groenten, snoep voor de kinderen, koek, pasta en pastasauzen, houdbare melk, etc. Vorig jaar werden er met deze actie 9 grote dozen voedsel ingezameld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-12244959 of per e-mail via petrakieviet78 [@] hotmail.com.

Update 7 januari

De voedselinzamelingsactie heeft maar liefst 30 gevulde dozen vol eten opgeleverd voor klanten van de Voedselbank:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »