Inge de Bruijn Zwembad, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdagmiddag 20 december kunnen kinderen deelnemen aan een (gratis) Swim2Play speelmiddag in het Inge de Bruijn Zwembad. Je kunt meedoen met de spellen van Swim2Play of lekker zwemmen in het recreatiebad, deelname is helemaal gratis. Aanmelden is mogelijk via ingedebruijnzwembad.nl.

Kinderen dienen wel (minimaal) een A-diploma te hebben. De toegang tot het zwembad is voor kinderen gratis, ouders betalen €5,20 per persoon om binnen te komen: “of laat je telefoonnummer voor nood ! er is voldoende toezicht aanwezig om alles veilig te laten verlopen”, aldus het zwembad.

Groene verrassing

Woensdagmiddag rond 16.30 uur zal Inge de Bruijn samen met de wethouders Peter Luijendijk (vastgoed & accommodaties) en Lennart van der Linden (sport) de start van de grootschalige verduurzaming oftewel de vergroening van het Inge de Bruijn Zwembad op een unieke manier zichtbaar maken.

Deze vergroening van het zwembad is een ambitieus meerjarig project waarbij maximaal onzichtbaar investeren in energiebesparing en duurzaamheid gekoppeld wordt aan het zichtbaar en voelbaar verbeteren van de zwembeleving en de verblijfservaring van de gasten in het Inge de Bruijn Zwembad.

De afgelopen jaren is hier al veel in geïnvesteerd. Deze nieuwe fase van het project start met de onthulling van de make-over van het recreatiebad en wordt eigenlijk pas echt afgesloten wanneer in de nabije toekomst de droom van het buitenbad gerealiseerd is. In de kerstvakantie zijn resultaten van de make-over dagelijks te bewonderen“, aldus de manager van het zwembad.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »