22 dec: Kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht' door de Oranjewijk

BARENDRECHT – Hart voor Barendrecht organiseert dit jaar voor de 6e keer op rij de Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. De wandeling zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 22 december en gaat door de Oranjewijk van Barendrecht. De start is vanaf 18.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de MCD en de wandeling eindigt bij de Triomfatorkerk, Gebroken Meeldijk 150.

Het thema dit jaar is: ‘Kerst… eens anders!’ Aanmelden is niet nodig, iedereen die mee wil lopen kan vanaf 18:00 starten vanaf de parkeerplaats bij de MCD.

Kerstwandeling

Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Kerstwandeling, de kinderen kunnen een lampion meenemen. De route is op verharde paden, voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden. De wandelaars van jong tot oud lopen in ongeveer drie kwartier langs een sfeervol verlichte route langs taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven.

Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel met koek en worden er onder begeleiding van het jeugdorkest van de Harmonie kerstliederen gezongen.

Vrijwilligers

Er zijn minstens 100 vrijwilligers nodig voor de organisatie van de kerstwandeling. Vrijwilligers die een handje willen helpen zijn daarom van harte welkom, zij kunnen contact opnemen met Loek van Doorn, telefoonnummer 0180-622296 of per e-mail via E l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »