Santa Run: Kerstmannen en vrouwen rennen door Barendrecht (2015)

BARENDRECHT – Op 23 december zal de Rotary club Barendrecht voor de vijfde maal de Rotary Santa run organiseren. Het evenement wordt jaarlijks groter en er worden dit jaar weer honderden deelnemers verwacht die in een kerstmanpak door Barendrecht zullen wandelen of hardlopen.

De opbrengst van de Santa run komt ten goede aan hospice “De Reiziger” in Barendrecht, een bijna thuis huis waaraan in het eerste jaar na de opening reeds een grote behoefte blijkt te bestaan. Vorig jaar kon de organisatie €7.000 doneren dankzij de vele deelnemers aan de Santa run.

Nieuwe routes

De route zal dit jaar niet meer langs Hospice “de Reiziger” gaan, zoals in voorgaande jaren, maar zal u door een ander deel van Barendrecht leiden. De exacte routes worden volgende week bekendgemaakt. Er zijn hardloop routes van 3 km en 5 km en er is een wandeling door het dorp van 3 km uitgezet. Reserveer de datum vast in uw agenda: “Het belooft weer een mooie happening te worden op het Doormanplein met een gezellige after party“, aldus de Rotary club.

Wilt u niet meelopen, maar wel helpen bij de organisatie, stuur dan een email aan Santarun@rotarybarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »