Watertoren en Dorpskerk in Oude Dorpskern Barendrecht

BARENDRECHT – Vertegenwoordigers van de Barendrechtse politieke partijen gaan woensdag  22 november met elkaar in discussie. Het is het eerste debat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart. Het thema is dan ook ‘De toekomst begint in 2018!’

Het debat wordt georganiseerd door de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht. Het debat start om 20.30 uur en wordt gehouden in De Ontmoeting, de zaal naast de Dorpskerk aan de Dorpsstraat 146.

Centrum

De  Barendrechtse kopstukken gaan  in discussie over onderwerpen die het oude centrum van het dorp raken: veiligheid, de verbinding met de Middenbaan en de toekomst van de Watertoren.

Tot slot wordt van alle partijen een stellingname gevraagd over het parkeren op het Doormanplein. De onenigheid over dit onderwerp heeft tot een rechtszaak geleid. Sindsdien liggen gesprekken over de toekomst van de Oude Dorpskern stil. De partijen kunnen aangeven hoe zij in 2018 deze patstelling willen doorbreken.

De discussie wordt geleid door Jos Vis. Het publiek heeft gelegenheid om vragen te stellen aan de politici. Het debat wordt georganiseerd door de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht. Deze organiseerde ook in 2013 en 2009 het eerste debat van de campagne. Vier jaar geleden leidde dit tot de belofte van alle partijen om de Oude Dorpskern nieuw leven in te blazen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »