BARENDRECHT – Komend weekend (5 en 6 oktober) organiseert de Stichting Kunstroute Barendrecht weer haar jaarlijkse kunstevenement. Het wordt dit jaar een min of meer gewijzigde uitvoering. Niet alleen presenteren de Barendrechtse kunstenaars zich individueel in hun eigen huis of atelier maar sommigen exposeren dit jaar ook geclusterd: meerdere kunstenaars op één locatie. Het maakt het voor de bezoeker eenvoudiger om meerdere kunstenaars te ontdekken.

Het is één van de doelstellingen van de stichting: het moet voor u, de bezoeker altijd inspirerend, vernieuwend en verrassend zijn om de Kunstroute te bezoeken.

In de afgelopen edities van de Kunstroute hebben vele Barendrechtse kunstenaars hun werk gepresenteerd. Dit jaar vindt de Kunstroute plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. U bezoekt de kunstenaars in hun atelier, thuis of op de locatie waar zij hun werk presenteren. U kunt kennis maken met de kunstenaar en naar details of inspiraties van zijn of haar werk vragen.

Van donderdag 2 tot en met zondag 5 oktober kunt u in het Fotografiecentrum Barendrecht aan de Binnenlandsebaan (het oude postkantoor) op de overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars één kunstwerk bezichtigen. Deze tentoonstelling is elke dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u ook de brochure en de plattegrond ophalen.

Nieuw dit jaar is de Kunst-Fietsroute. Een initiatief van Leo Odekerken die het u met diverse routes extra eenvoudig wil maken om op een doeltreffende manier diverse kunstenaars te ontdekken. U leest op de website van de Kunstroute Barendrecht meer over dit initiatief. Op deze website kunt u ook zien welke kunstenaars u allemaal kunt bezoeken komend weekend.

Klik hier om direct naar de kunstbrochure vol met informatie over de Kunstroute Barendrecht 2013 te gaan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »