Harmonie Barendrecht naar Tobe Festival in Dordrecht

BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht zal met Leerlingenorkest, Jeugdorkest, Kinderzanggroep en Blokfluitgroep op 5 oktober meedoen aan het jaarlijkse Jeugdfestival in het nieuwe Energiehuis in Dordrecht.

Een speciale act van Harmonie Barendrecht is dit jaar vooral het optreden van de trompetten en de trombones, dit moet u gezien hebben dus kom in grote getale naar Dordrecht om getuige te zijn van spetterende optredens.

Naast Harmonie Barendrecht (speelt om 14.20 uur) zullen een nog aantal orkesten uit de regio tussen 13.00 en 18.00 uur optreden. De toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid bij het Energiehuis Noorderdijk 148 in Dordrecht.

Wil je na het festival ook mee komen spelen bij de Harmonie dan kan dat. Er is een speciaal aanbod voor groepslessen trompet en trombone tegen een zeer laag tarief met gebruik van een gratis instrument in flitsende discokleuren, beschikbaar gesteld door de Harmonie. Een instrument krijg je gratis in bruikleen als je bij de vereniging lid wordt. Op de meeste andere instrumenten is ook ruimte voor lessen.

Ook kan je op woensdagmiddag bij de zanggroep voor kinderen tussen 7 en 14 jaar nog mee komen zingen en ook voor kinderen vanaf 6 jaar is nog ruimte voor blokfluitles. Speel je al een instrument uit de harmoniebezetting (klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, saxofoon, trompet, trombone, bariton, hoorn, slagwerk) en wil je in een orkest van de Harmonie meespelen neem dan contact op met j secretaris@harmoniebarendrecht.nl of kijk op harmoniebarendrecht.nl voor informatie over de vereniging.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »