Hond

BARENDRECHT – Op 12 oktober 2017 is er voor inwoners van Carnisselande de bijeenkomst Waaks! De naam zegt het al een beetje, deze bijeenkomst is gericht op hondenbezitters. Zij zijn namelijk relatief veel buiten en kennen hun wijk goed. Het valt hen dus ook op wanneer er iets afwijkt.

De politie kan die extra oren en ogen in de wijk goed gebruiken! Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de aanhoudingen wordt gedaan doordat alerte inwoners direct 1-1-2 bellen als ze een verdachte situatie zien?

Veiligheid

Woont u in Carnisselande, heeft u een trouwe viervoeter en draagt u graag een steentje bij aan een veilig Barendrecht? Kom dan op 12 oktober om 19.15u naar de Waterpoort aan het Middeldijkerplein en leer verdacht gedrag en verdachte situaties herkennen. U ontvangt praktische tips en kunt zo op een verantwoorde manier Barendrecht nog veiliger maken!

Aanmelden

Aanmelden kan tot 9 oktober 2017 via veiligheid@bar-organisatie.nl. Geef daarbij ook aan of u alleen of met meer personen komt. Later volgt er nog een bijeenkomst voor Barendrecht Centrum.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »