Start dansseizoen FunkyFeet 2016-2017

BARENDRECHT – De zomervakantie is weer ten einde gelopen… FunkyFeet is al langzaam aan gestart met het zomerrooster. Er zijn al veel dansers en gastdansers langs geweest om lekker los te gaan in de HipHop & Moderne lessen. Voor velen is het na een aantal weken stilzitten uiteraard weer heerlijk om in actie te komen en te gaan dansen!

Het docententeam: Susan Watson, Danielle van der Holst, Joey van der Slot, Miquel Kapel, Joshua Weelen, Jamie Debets en Anique Schoonenbeek gaan jullie dit seizoen zeer zeker weer verrassen met toffe moves.

FunkyFeet

Afgelopen maandag zijn de lessen van het nieuwe dansseizoen bij FunkyFeet van start gegaan. Op de locaties Waterpoort en De Vrijheid (Brandsma-akker) wordt gestart met de lessen: Streetdance/ HipHop, Urban/HipHop, Modern, Kinderdans, Show/Musical, Selecties én Breakdance. Het komende jaar wordt een spetterend dans seizoen! Op het (dans) programma staan o.a de eigen FunkyFeet Danswedstrijd, Pepernotendisco, leerlingen voorstelling in Theater Zuidplein en diverse demonstraties..

Het docententeam van FunkyFeet heeft er super veel zin in. Voor meer info over het lesprogramma, kijk op: funkyfeet.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »