Open Huis Kunst Creatief, 3 september 2016

BARENDRECHT – De kunstenaars-docenten zijn op zaterdag 2 september van 11.00 en 15.00 uur aanwezig op het Open Huis van KunstCreatief om informatie te geven over het nieuwe cursusprogramma dat in de week van 11 september van start gaat in de Baerne en in Carnisse Haven.

In Carnisselande is er vanaf nu een mogelijkheid om lessen van KunstCreatief te volgen in de Carnisse Haven (zowel voor volwassenen als kinderen). Op deze nieuwe locatie worden o.a. cursussen keramiek, kunstbeschouwing en tekenen & schilderen gegeven.

KunstCreatief

KunstCreatief heeft voor jong en oud een grote diversiteit in het aanbod van beeldende cursussen. Dit najaar zijn er twee nieuwe docenten aangesloten bij het KCB-team met nieuwe disciplines, namelijk Paverpol Mixed Media en Binnenhuis Ontwerp. Wil je meer hierover weten wat dan kun je de informatie vinden op de website kunstcreatief.nl .

Wil je informatie over het programma kijk dan op kunstcreatief.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 06 57 14 10 44 of via info [@] kunstcreatief.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »