Sport en spel tijdens Het Olympisch Dorp op De Bongerd

BARENDRECHT – De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren een tweetal zomerkampen tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8). In de eerste week vindt er een voetbalkamp plaats op 11,12 en 13 juli. In de laatste week kunnen de kinderen meedoen aan de FUN dagen op 14,15 en 16 augustus.

Beide kampen starten elke dag op sportpark de Bongerd om 10.00. Om 15.30 gaan de kinderen weer naar huis om daar te eten en te slapen. Voor beide kampen wordt er 30,- euro gevraagd zodat de materialen en de lunch bekostigd kunnen worden. Op donderdag 17 augustus wordt er afgesloten met de 4e editie van het Olympisch Dorp. Een sportieve dag waaraan kinderen uit de gehele BAR- gemeente aan mee kunnen doen, deelname is gratis.

Voetbalkamp

Tijdens het voetbalkamp worden de kinderen in de ochtend uitgedaagd met techniektrainingen. Deze trainingen staan o.l.v. gediplomeerde voetbaltrainers. Na de lunch is het tijd voor de FUN- onderdelen. Zo gaan ze o.a. aan de slag met een voetbalquiz, FIFA toernooi en Bubblevoetballen.

FUN dagen

Tijdens de FUN dagen trekken we met de kinderen o.a. erop uit naar Rotterdam. Zo brengen we 1 dag een bezoek aan jeugdvakantieland in Ahoy. Ook gaan de kinderen aan de slag met creatieve dingen zoals koken, knutselen en campingsport! Wil jij nog even het vakantiegevoel vasthouden voordat je weer naar school gaat, schrijf je dan nu in!

Olympisch Dorp

Het is alweer de 4e editie van dit grote sportevenement! Op sportpark de Bongerd bouwen we ons eigen Olympisch Dorp. Na de vlaggenparade en het ontsteken van het olympisch vuur ga je de strijd aan tegen alle andere landen met o.a. hockey/voetbal/ atletiek en boogschieten. Deze dag is op donderdag 17 augustus van 10.00-15.30.

Opgeven of meer informatie over het zomerprogramma van Marlyne In&Outdoor is te vinden op marlyneinenoutdoor.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »