20 mei: 4e Lions Fietstocht 2017 voor Present Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 20 mei organiseert Lions Club IJsselmonde haar 4e Fietstocht om geld in te zamelen voor Present Barendrecht. Tijdens de recreatieve fietstocht beantwoordt u vragen waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Voor toerfietsers is er een toertocht tussen 80 en 100 km. U fietst dan onder ervaren begeleiding via rustige wegen het eiland Hoeksche Waard rond. Vertrek vanaf fietsenstalling IKEA om 09.00 uur. Voor recreatieve fietsers is er keus uit een viertal routes over het mooie eiland IJsselmonde of door het karakteristieke polderlandschap van de Hoeksche Waard. Vertrek vanaf IKEA tussen 10.30 en 13.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via presentbarendrecht.nl of u kunt zich op 20 mei bij IKEA op de 1e etage inschrijven. De kosten bedragen €15,- per persoon. Bent u met 2 volwassenen dan betaalt u samen slechts €22,50. Na inschrijving krijgt u een bon voor een gratis ontbijt, een beschrijving van de door u gekozen route en iets lekkers voor onderweg.

Nagenieten

Alle deelnemers aan de Lions fietstocht zijn na hun tocht welkom op het terrein van hovenier Paul Casteleijn aan de Noldijk 126. Recreatieve en toerfietsers kunnen daar met elkaar nagenieten met een hapje en een drankje terwijl zij luisteren en kijken naar een optreden van het Barendrechtse kleinkunstduo Van Bezemwijk.

Present

De deelnemersbijdrage aan de tocht komt geheel ten goede aan het werk van Present. Met de opbrengst schaft Present gereedschap en materiaal aan om met inzet van vrijwilligers praktische hulp aan mensen te bieden. Mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken, omdat zij niet in staat zijn zelf de klus te klaren of niet over de benodigde middelen beschikken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »