Archieffoto: Markt in Dorpsstraat, ZomerFeest Barendrecht 2016

BARENDRECHT – Tijdens het ZomerFeest staan er dit jaar ook kramen bij Het Kruispunt. Het feest wordt gehouden op zaterdag 24 juni. Door ook op het vernieuwde plein voor Het Kruispunt kramen te plaatsen, wil de organisatie van het feest de twee delen van het Barendrechtse centrum beter met elkaar verbinden.

Er zijn tijdens het feest zowel activiteiten in de Oude Dorpskern als op de Middenbaan.

Kraam huren

Voor het feest zijn nog kramen te huur. Er zijn niet alleen meer kramen beschikbaar, ze zijn ook in prijs verlaagd. Een kraam huren kan nu voor 37,50 euro. Wie interesse heeft in een kraam, kan zich inschrijven via zomerfeestbarendrecht.nl

Bedrijven die het ZomerFeest willen sponsoren zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kunnen contact opnemen via info [@] sedob.nl

Programma

Aan het programma van het ZomerFeest wordt nog gewerkt, maar er zijn al enkele punten bekend. Er komt voor het eerst een podium bij Heuvelsteyn, op de hoek van de Dorpsstraat en de Schaatsbaan. Het programma wordt hier verzorgd door CultuurLocaal.

In de Dorpskerk geeft organist Arjan Breukhoven een concert. Er is ook muziek in de kerktuin. In de Oude Dorpskern zijn verder onder meer een klimwand, een springkussen, schminken (ook voor volwassenen!) en verschillende activiteiten voor kinderen. De Watertoren is te beklimmen.

Nieuw op het programma is een Bob Ross-workshop, waarbij mensen zelf een schilderij kunnen maken. Ook is er een reparateur voor blaasinstrumenten, die zijn vak demonstreert.

Op het Doormanplein komt weer een groot podium. Hierop is onder meer De Vuilnisboot te zien, een muziektheatervoorstelling uitgevoerd door de jeugd van Harmonievereniging Barendrecht. Ook is er een optreden van zanggroep  Jenka Kids. Daarin zingt Kato, deelneemster aan The Voice Kids. ’s Avonds is er onder meer een optreden van slagwerkgroep Adrumaline.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »