100 kinderen leven zich uit tijdens Sportfeest in De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle basisschoolkinderen uit Barendrecht. Vanaf 2017 krijgen nu ook alle peuters een eigen sportfeest.

De eerste gratis editie vindt plaats op dinsdag 28 februari van 9.30 – 11.00 in gymzaal Hof van Maxima.

Sportfeest voor peuters

In 2016 zijn 3 sportinstructeurs gestart met S.V. Peuter, de sportvereniging voor peuters. Op maandagochtend tussen 9.00-11.00 kunnen alle peuters kennis maken met diverse sportonderdelen. Op 6 maart vindt de eerste les van 2017 plaats in de nieuwe gymzaal in MFA de Kruidentuin. Maar voordat het zover is, nodigen we alle peuters uit om samen met hun papa en/of mama te komen sporten op het sportfeest. Tijdens het feest kunnen de peuters zelf aan de slag met o.a. klim& klauteren- bewegen op muziek en balspelen.

Meer informatie/ aanmelden voor het feest of S.V. Peuter kunt u vinden op onze website: marlyneinenoutdoor.nl

Sportfeest voor basisschoolkinderen

De kinderen van 4-12 jaar behouden natuurlijk ook hun eigen sportfeest. Tijdens deze speciale editie gaan we op bezoek bij gymnastiekvereniging Barendrecht (GVB). Je kunt deze middag komen springen, klimmen en dansen!

Het adres van de sporthal is flensburg 5 in Barendrecht. Op dinsdag 28 februari van 13:00 tot 15:00 uur vindt het sportfeest plaats! Inschrijven en betalen (1,- euro) kan al via onze website marlyneinenoutdoor.nl of gewoon aan de deur. We hopen jullie daar allemaal weer te zien!

« | »