Kindervoorstelling 'De Speelfabriek' slaat aan in Barendrecht

BARENDRECHT – Vanmiddag (Woensdag 25 januari 2017) (woensdag 25 jan) staat kindervoorstelling ‘De Speelfabriek’ van Tante T weer in De Baerne. Deze keer is Boer Henk op visite. Hij neemt al zijn dieren mee, maar o jee, ze zijn allemaal kwijt! En dan ligt er ook nog een rode draad in de Speelfabriek. Waar zou daarmee aan de hand zijn? Wie helpt Boer Henk zijn dieren weer terug te vinden?

De Speelfabriek op 25 januari 2017 is van 14:30-15:30u voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun ouders. De toegang is gratis. De Baerne is gevestigd aan de Buitenlandse Baan 1.

De Speelfabriek

Na een kleine onderbreking gaat de succesvolle reeks voorstellingen van Tante T in De Baerne weer verder. Op woensdag 25 januari 2017 is de volgende voorstelling van De Speelfabriek. Deze keer komt Boer Henk langs bij Tante T met al zijn dieren van de boerderij. Maar de dieren zijn spoorloos en dan ligt er ineens een rode draad in de Speelfabriek. Waar gaat de draad heen en zullen ze de dieren terugvinden?

Deze voorstelling is een aangepaste versie van de kindervoorstelling De Boer’n’draad die Tante T samen met Henk Elderson heeft gemaakt. De Boer’n’draad is een leuke en leerzame voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die zij met veel succes in groep 1 tot 3 van basisscholen uitvoeren. De liedjes zijn geschreven door Joke Elderson (tekst) en Henk Elderson (muziek). Tessa Vugts (Tante T) maakte er een voorstelling van. Decorontwerp en vormgeving zijn gedaan door beeldend kunstenares Karien Scholten.

Inmiddels zijn Tante T en CultuurLocaal het eens geworden over een vervolg van de Speelfabriek-reeks. Op woensdag 8 maart en 10 mei zal de Speelfabriek weer in De Baerne staan. Verder komen er leuke voorstellingen op zondagmiddag 2 april en 2 juli 2017 van De Buurtjes. Hun voorstellingen zijn volledig geïmproviseerd en staan garant voor veel dolle pret voor kinderen vanaf 4 jaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »