Cross door drassig terrein in het Kooiwalbos

BARENDRECHT – Zaterdag 3 december 2016 organiseert de atletiekvereniging c.a.v. Energie voor het negentiende achtereenvolgende jaar een cross in het Recreatiegebied IJsselmonde, “locatie Kooiwalbos” gelegen tussen Barendrecht en Rotterdam. Deze veldloop, de Rob Prooi Memorial Cross, staat als recreatieloop over 5 of 10 kilometer open voor iedereen; voor leden van Energie is aan deze loop het Clubkampioenschap Cross verbonden.

In het Kooiwalbos zal aanstaande zaterdag een lekker crossparcours uitgezet worden over modder-, zand- en grasstroken en schelp- en graspaden; voorts zijn er diverse hindernissen te overwinnen.

Afstanden en inschrijven.

Gedurende de ochtenduren zijn er om 11.00 uur (1.000 m – tot 12 jaar) en 11.15 uur (2.000 meter – tot 16 jaar) een tweetal starts voor de jeugd; voor de Energie-jeugd gaat het om de Clubkampioenschappen Cross. Om 12.15 uur klinkt het startschot voor een afstand van 5.000 of 10.000 meter. Deze laatste start staat open voor een ieder, die als recreatieloper kennis wil maken met het fenomeen veldloop; binnen deze loop wordt in de categorieën A/B junioren, senioren en masters de Clubkampioenschappen Cross van Energie beslecht.

Inschrijven is mogelijk tot 45 minuten voor de start in de kantine van Energie op het Sportpark “De Bongerd”, Dierensteinweg 10 te 2991XJ Barendrecht. De kosten voor deelname bedraagt EUR 5,00; voor de jeugdlopen bedraagt het inschrijfgeld EUR 2,00. Voor iedere deelneem(st)ers is er na afloop een herinnering.

De accommodatie van Energie beschikt over ruime kleed- en douchegelegenheid. Als u wilt deelnemen, wijzen wij u erop, dat u met enige verplaatsingstijd rekening dient te houden om de afstand tussen de accommodatie van Energie en het Kooiwalbos, ruim 1.500 meter, te kunnen overbruggen met de auto, fiets of te voet. Meer inlichtingen kunt u telefonisch ( 0180-617023) of via info@cavenergie.nl verkrijgen of via de website www.cavenergie.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »