Speelgoedactie bij Albert Heijn op de Middenbaan

BARENDRECHT – In samenwerking met de filialen van Albert Heijn aan de Middenbaan en in Carnisselande organiseert Stichting Present een speelgoedproject. Van 14 t/m 29 november kan iedereen goed, schoon en deugdelijk speelgoed inleveren bij deze filialen van Albert Heijn. Vrijwilligers van Present sorteren dit speelgoed en maken er mooie pakjes van. Deze cadeautjes komen terecht bij kinderen voor wie het krijgen van een presentje met Sinterklaas niet vanzelfsprekend is. Present werkt voor deze actie samen met Yulius, Stichting Kleurrijk, Stichting Altijd Feest, Vivenz Thuisbegeleiding en Taalbureau Delken&Boot.

Leden van de Flexgroep gaan sorteren, een groep collega’s van de Rabobank en leden van het IJE Koor hebben zich aangemeld voor het inpakken van de vele honderden pakjes en een lokale ondernemer heeft een prachtige loodsruimte ter beschikking gesteld tijdens de looptijd van het project.

Met veel verschillende soorten input en talenten is dit project een prachtig voorbeeld van Samen Present zijn!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »